Σκοπιανός “Ακαδημαϊκός” στην τηλεόραση των Σκοπίων : Οι Έλληνες μας έκλεψαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ακρόπολη κτίστηκε από… Πρωτοσλάβους !!!

Τα παρακάτω βίντεο με το ακατάσχετο παραλήρημα του  Σκοπιανού “ακαδημαϊκού” προέρχονται από εκπομπές που προβλήθηκαν πριν μερικά χρόνια από το κανάλι ΜΤΒ (MKTV).  Ακόμα και σήμερα η κατάσταση στην τηλεόραση των Σκοπίων με την κολοσσιαία ανθελληνική προπαγάνδα δεν έχει αλλάξει.

Τα βίντεο, η περιγραφή και ο υποτιτλισμός τους στα Ελληνικά έχουν γίνει από τον , ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τον Σκοπιανό “ακαδημαικό” Πέταρ Ποπόβσκι,συγγραφέα του βιβλίου “УКРАДЕНА ИСТОРИЈА (Κλεμμένη Ιστορία)”,πως εξηγεί στην σκοπιανική τηλεόραση ΜΤΒ (MKTV) πως οι Έλληνες τους έκλεψαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πως ξεγέλασαν όλο τον κόσμο!


Ποιός έκτισε την Ακρόπολη

Ο Σκοπιανός “ακαδημαϊκός” Πέταρ Ποπόφσκι, συγγραφέας του βιβλίου “УКРАДЕНА ИСТОРИЈА (Κλεμμένη Ιστορία)”,εξηγεί στους γειτονες, στην σκοπιανική τηλεόραση ΜΤΒ (MKTV) ,ποιοι ηταν οι αρχαίοι Αθηναίοι,ποιοί έκτισαν την Αθήνα και την Ακρόπολη!
Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας!

To Δικαίωμα στο όνομα

Ο Σκοπιανός “ακαδημαϊκός” Πέταρ Ποπόφσκι, συγγραφέας του βιβλίου “УКРАДЕНА ИСТОРИЈА (Κλεμμένη Ιστορία)”,συνεχιζει το παραλήρημα του, στην σκοπιανική τηλεόραση ΜΤΒ (MKTV), αυτή τη φορά εξηγώντας ποιός έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στο όνομα Μακεδονία αλλά και στην περιοχή της Μακεδονίας.


History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments