ΠΓΔΜ: Μεθυσμένος προσπάθησε να πετάξει μολότοφ στην αμερικανική πρεσβεία

Όπως δήλωσε, πέταξε τη μολότοφ στην πρεσβεία από αγανάκτηση που τού προκάλεσε μία ταινία που παρακολούθησε στην τηλεόραση!

Ένας 37χρονος κάτοικος Σκοπίων, προφανώς υπό την επήρεια μέθης, προσπάθησε, το βράδυ, να πετάξει βόμβα μολότοφ στο κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Ο δράστης προσέγγισε το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας και πέταξε τη βόμβα μολότοφ από απόσταση 20 μέτρων, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του καθώς η βόμβα έπεσε σε απόσταση 15 μέτρων από την είσοδο της πρεσβείας, χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ο 37χρονος, μετά την πράξη του, τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, όμως λίγο αργότερα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο συλληφθείς υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του έφτανε το 1,6 γραμμάριο ανά λίτρο, δηλ. πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης, ο οποίος πέρασε ολόκληρη τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα των Σκοπίων, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε τη βόμβα μολότοφ στην αμερικάνικη πρεσβεία από αγανάκτηση που τού προκάλεσε μία ταινία που παρακολούθησε στην τηλεόραση!

Πηγή: Nooz.gr

Comments