Επιλεκτική ευαισθησία υπέρ των Σκοπιανών από τον επίτροπο της ΕΕ, Στέφαν Φούλε


Ερωτήματα και εκ νέου ζήτημα αξιοπιστίας προκαλεί η επιλεκτική ευαισθησία του επιτρόπου Στέφαν Φούλε

Θάλασσα τα έκανε για μια ακόμα φορά ο Ευρωπαίος επίτροπος με αρμοδιότητα τη διεύρυνση, Στέφαν Φούλε. Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο twitter, (σσ: χειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του), ο Φούλε έκανε αναφορά στα Σκόπια ως “Skopje“.

Η ενέργεια του προκαλεί τεράστια ερωτήματα και εκ νέου ζήτημα αξιοπιστίας του.

Αυτή η αναφορά εξαγρίωσε τους Σκοπιανούς, οι οποίοι κατάκλυσαν με διαμαρτυρίες τον λογαριασμό του στο twitter. Παράλληλα ο Τσέχος επίτροπος δέχτηκε σφοδρή κριτική από τα Σκοπιανά ΜΜΕ για την εν λόγω αναφορά. Αποτέλεσμα ήταν ο… γκαφατζής επίτροπος να ανασκευάσει αργότερα την ανακοίνωση του.

Αυτή η ενέργεια του όμως προκαλεί τεράστια ερωτήματα και εκ νέου ζήτημα αξιοπιστίας του. Σε αντίστοιχη περίπτωση στο twitter πριν περίπου 2 μήνες, ο ίδιος είχε υιοθετήσει ανυπόστατη είδηση δήθεν δολοφονίας σκοπιανού πολίτη στη Θεσσαλονίκη. Σε εκείνη την περίπτωση ο επίτροπος Φούλε δεν ανασκεύασε και προτίμησε να… κάνει την πάπια.

Mε αφορμή τα όσα έγραψε τότε στο twitter ο τσέχος επίτροπος, o Έλληνας ευρωβουλευτής κ. Γ. Κουμουτσάκος είχε καταθέσει σχετική ερώτηση όπου τέθηκε ζήτημα αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του Τσέχου επιτρόπου.

Δείτε το… επίμαχο tweet:

Τμήμα ειδήσεων - History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments