Το Σκοπιανό Δημοσίευμα που έκανε όλη την Βουλγαρία να γελάει!!!

Ήταν η πρώτη ημέρα της χρονιάς, όταν ένα δημοσίευμα από την Ιστοσελίδα του Σκοπιανού Sitel άρχισε να αναπαράγεται σε Βουλγαρικά ΜΜΕ προκαλώντας ατελείωτο γέλιο σε όλη την Βουλγαρία.

Το Sitel έκανε αναφορά στον πασίγνωστο Βούλγαρο επιθετικό της Φούλαμ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος είχε πετύχει το πρώτο γκολ της χρονιάς στην Premiership και τον βάφτιζε “Μακεδόνα“.

Ο διεθνής Βούλγαρος επιθετικός της Φούλαμ και συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη γεννήθηκε στο Μπλαγκόεβγκραντ, της Νοτιοδυτικής Βουλγαρίας. Περιοχή που υπάγεται στην λεγόμενη “Μακεδονία του Πιρίν“. Αυτό ήταν  αρκετό για τους Σκοπιανούς  ώστε να προσπαθήσουν να τον διεκδικήσουν βαφτίζοντας τον στο δημοσίευμα “Μίτκο Μακεντοντσέτο“.

Παρόμοια τύχη είχε και ο έτερος σκόρερ της Φούλαμ εναντίον της Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς. Παρότι ο τελευταίος είναι πολιτογραφημένος Σουηδός με Σερβικές ρίζες, το Sitel ισχυρίστηκε πως προέρχεται και αυτός από τα Σκόπια.

Η είδηση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και στο διαδίκτυο, με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την αυξανόμενη παράνοια των Σκοπιανών.

Τμήμα Ειδήσεων – History-of-Macedonia.com

Related posts:

Comments
ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ says:

Πρέπει να ετοιμάζονται και να προετοιμάζονται (και) τα Ιωάννινα(τουλάχιστον)για να χασκογελάσουν(τουλάχιστον)τόσο με τις…”απαιτήσεις”(sic..!)των γ ε ν ο κ τ ό ν ω ν..”Camet/Çamët”(sic…!)όσο και με τους…”παναλβανιστές-πανιλλυριστές S(h)qip(ë/e)tarë(/e)t/S(h)qip(ë/e)tar(ë/e)t”(sic….!)..

Sikoseto says:

BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA