Τα Σκόπια αντιμετωπίζει απόψε (19:00) σε φιλικό η Εθνική ομάδα Μπάσκετ

 

Σε ένα φιλικό αγώνα με πολλές…ιδιαιτερότητες, η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τα Σκόπια στο Ουλμ της Γερμανίας.

Η Ελληνική αποστολή έφτασε στην Γερμανική πόλη χθες το απόγευμα με αρκετή ταλαιπωρία.  Οι διοργανωτές  προνόησαν  να βάλουν μόνο ένα μικρό πούλμαν για τη μεταφορά των μελών από το Μόναχο στο Ουλμ, που βρίσκεται σε απόσταση 180 χιλιομέτρων.

Έτσι  τα μέλη της Ελληνικής αποστολής έπρεπε να περιμένουν αρκετά ώστε οι διοργανωτές να βρουν τελικά δύο βαν για να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους.

Οι Σκοπιανοί μετρούν δύο νίκες (αμφότερες επί της Κροατίας) και πέντε ήττες (από Ουκρανία, Σλοβενία, Λιθουανία και δις από Λιθουανία) στην προετοιμασία τους.

Η Εθνική μετρά μόλις δύο ματς σε επίπεδο Ανδρών, αλλά η πιο πρόσφατη εμπειρία ήταν τραυματική. Στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ του 2011, είχε ηττηθεί με 72-58. Δύο χρόνια πριν, το 2009,  είχε συντρίψει τα Σκόπια με 86-54.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, που έχει δίλημμα για 1-2 θέσεις για την τελική δωδεκάδα, έχει πάρε μαζί του 14 παίκτες. Σπανούλης, Ζήσης, Σλούκας,Κατσίβελης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Πρίντεζης, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Μπουρούσης και Βουγιούκας είναι οι διαθέσιμοι παίκτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Τμήμα Ειδήσεων | History-of-Macedonia.com

Related posts:

Comments