Καμμένος : «Έχουν παραχωρήσει τον όρο Μακεδονία»

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

Όπως επεσήμανε, στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Βελγίου αναφέρεται ότι το Βέλγιο από το δεύτερο εξάμηνο του 2014 αναλαμβάνει την ευθύνη του ευρωπαϊκού στρατού με δυόμισι χιλιάδες στρατιώτες που θα προέρχονται από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Λουξεμβούργο και τη Μακεδονία.

«Από πότε, κύριε Υπουργέ, έχετε παραχωρήσει τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας» χωρίς να έχετε ενημερώσει καν τον ελληνικό λαό; Μήπως ήταν αυτές οι συζητήσεις με τον κ. Νίμιτς για τις οποίες σας ζητήσαμε οκτώ φορές να έρθει εδώ ο Πρωθυπουργός και αρνήθηκε; Ποιος είναι αυτός ο ευρωπαϊκός στρατός, ο οποίος, λέει, θα καταστέλλει τις εξεγέρσεις έξι χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες; Πώς διαμορφώνεται αυτός ο ευρωπαϊκός στρατός και πώς θα επεμβαίνει και πού; Μήπως θα χρειάζεται να επέμβει αν έχουμε ταραχές; Εάν, δηλαδή, η θεωρία των δύο άκρων την οποία στηρίζει ο Πρωθυπουργός, οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε συγκρούσεις μεταξύ μας; Γιατί αυτό είναι που επιδιώκει ουσιαστικά η Κυβέρνηση και η πολιτική των δύο άκρων, να γυρίσουμε την Ελλάδα στο 1947. Σας λέμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε», ανέφερε στην ομιλία του και κατέθεσε στα πρακτικά το έγγραφο.

Πηγή: tvkosmos.gr

Δείτε τι αναφέρετε στον Ιστότοπο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Βελγίου.

european_army

Τμήμα Ειδήσεων | History-of-Macedonia.com

Related posts:

Comments